Ridingtights

Ridingtights.se

Fläcksbergsgatan 14

84231 Sveg

Sweden

 

070 6001651

msdizajn@ridingtights.se

Sociala medier

Jag finns även på Facebook där jag bland annat lägger upp saker jag har sytt.

Ridingtights.se

Om Ridingthings

 

Jag heter Margareta Svensson och är född -62. Jag bor i Sveg och har en arab. 2012 var jag på jakt efter nya ridtights, men jag tyckte att allt var för dyrt så jag sydde mig ett par egna. Jag har alltid tyckt om att sy och att hålla på med hantverk. Mina egna ridtights spreds via sociala medier, och det var fler som ville ha likadana.

 

Ungefär ett år senare startade jag mitt egna företag, eftersom efterfrågan på mina ridtights var så stor. I mitt företag hjälper jag även folk i Sveg med att laga dragkedjor, kläder, skor och annan sömnad. Under det första två åren med mitt företag startade jag även ett tryckeri och jag började sy träns i biothane. Jag har även utökat mitt sortiment med bogskydd, hjälmmössor, hösegel och tvättpåsar.

 

Ända sedan starten av mitt företag har jag fokuserat på att kunden ska kunna skapa sina egna ridtights, eller sitt egna träns. Jag tycker att alla ska kunna ha sina egna, unika ridtights, och denna möjligheten finns inte bland de stora märkena.

 

Idag går mitt företag bättre än någonsin. När jag startade företaget hade jag som målsättning att ha roligt och förverkliga min hobby. Idag har jag ungefär 10-15 beställningar per månad. De flesta beställer numera träns, men det är fortfarande många som beställer mina ridbyxor. Jag tycker det är jätteroligt och ångrar inte att jag tog steget och startade företaget.